SOLA FIR DE TRASAT ALBASTRU CLKS

87,00 lei
cu TVA
Cantitate


Scan this code! phone_iphone

  • Plata cash sau card la livrare Plata cash sau card la livrare
  • Transport si descarcare asigurat
Transport si descarcare asigurat
  • Suport tehnic dedicat
Suport tehnic dedicat
Dispozitivul pentru marcat linii cu creta este un instrument indispensabil pentru marcarea liniilor drepte cu pudra de creta, atat in ​​interior, cat si in exterior.
Oferind si mai mult confort si viteza atunci cand lucrati, SOLA introduce acum mulineta pentru linie de creta CLKS.
Dispozitivul robust de marcare are o lungime a firului de 30 de metri si impresioneaza prin trasarea rapida a liniei.

Carcasa robusta cu compartiment pentru praful de creta
Carcasa mulinetei CLKS Chalk Line este realizata din plastic bicomponent robust, de inalta calitate si este impresionant de usoara.
Carcasa din plastic turnata ergonomic permite o prindere sigura indiferent de aplicatie si, de asemenea, protejeaza dispozitivul impotriva spargerii in cazul in care este lovit sau scapat.
O caracteristica deosebit de utila este compartimentul destinat prafului de creta, prevazut cu o fereastra de vizualizare.
Acest lucru permite utilizatorilor sa umple praful de creta cu usurinta si fara dezordine in doar cativa pasi si faciliteaza verificarea nivelului de umplere.



Infasurarea si desfasurarea rapida a firului
Mulineta CLKS Chalk Line are un raport de transmisie 6:1, ceea ce inseamna ca poate fi infasurata de sase ori mai rapid decat dispozitivele standard.
Datorita functiei de roata libera, este, de asemenea, extrem de usor sa scoateti cablul din tamburul de linie de creta CLKS.
Impingerea axului manivelei fixeaza manivela in loc, astfel incat sa nu se roteasca atunci cand cablul este tras in afara.
Atat manivela, cat si carligul de la capatul cablului sunt fabricate din otel armat si garanteaza stabilitate si durabilitate de incredere.
Cordonul multifilament de poliester de 30 de metri asigura rezistenta ridicata la rupere si aderenta optima a pulberii de culoare.



Pudra de culoare potrivita pentru fiecare aplicatie
Compozitia pulberii de creta este cruciala pentru o buna vizibilitate a marcajului.
Din acest motiv, pudra de creta de la SOLA contine un numar mare de pigmenti de culoare.
Mai multi factori joaca un rol in alegerea culorii pentru pulberea de creta, de exemplu culoarea suprafetei care trebuie marcata, rezistenta la vant si ploaie si daca linia trebuie sau nu dura sau usor de spalat.
SOLA ofera pudra de creta ideala pentru fiecare situatie.
SOLA

9002719041436

Referinte specifice

16 alte produse in aceeasi categorie: