1.Varianta cos de cumparaturi

Va alegeti produsele avand posibilitatea de a le adauga in cosul de cumpărături.

Adaugati produsele si cantitatile in cosul de cumpărături (puteti adauga si produse care nu au pretul afisat, ulterior in confirmarea comenzii veti putea vizualiza pretul acestora)

Cosul de cumparaturi il puteti vizualiza si modifica din meniul de sus

Dupa vizualizarea produselor (modificarea cantitatilor sau inlaturarea unor produse, daca este cazul) din cosul de cumparaturi se da click pe comanda.

Completati campurile " Detalii despre plata" si " Detalii despre livrare" daca doriti ca adresa de livrare sa fie diferita de adresa existenta (adresa mentionata la momentul inregistarii contului) dupa care dati click pe continuare.

Completati campul "Metoda de livrare" selectand metoda de livrare dorita, iar optional puteti adauga comentarii cu privire la livrare, dupa care dati click pe continuare

Completati campul "Metoda de plata" selectand metoda de plata dorita, iar optional puteti adauga comentarii, dupa care bifati casuta cu Termeni si conditii, ca ulterior sa dati click pe continuare.

Vizualizati comanda in campul "Confirmarea comenzii' si dati click pe confirmare comanda - Comanda ta a fost plasata, urmând sa primiti de la Vânzător confirmarea comenzii, privind disponibilitatea produselor comandate și prețul acestora.

2. Varianta lista necesar

Aceasta varianta a fost conceputa pentru produsele care nu au preturi. Produsele care au preturi pot fi adaugate in lista necesar, alaturi de produsele fara preturi.

Adaugati produsele si cantitatile in „lista mea” realizand astfel o lista de cumpărături. Lista necesar o puteti vizualiza si modifica din meniul de sus.

Dupa definitivarea listei, completati adresa de livrare, daca nu coincide cu adresa cu care v-ati înregistrat.

In caseta observatii puteti scrie optiuni suplimentare privind proiectul Dvs. sau probleme la care cautati soluții, in speranta ca va putem ajuta cu produse sau solutii practice.

Dati click pe trimite lista  si va aparea mesajul " multumim, lista a fost trimisa si va fi procesata in cel mai scurt timp posibil".

 Atenție! Verificati email-ul pentru a vizualiza lista dumneavoastra cu preturi si detalii despre livrare si plata, fara a va crea obigatii de plata sau de alta natura, acest serviciu fiind gratuit; sunt procesate cu prioritate listele care reflecta efectiv necesitatea realizarii unui proiect (listele ce contin efectiv tot necesarul de materiale si nu produse selectate aleatoriu pentru studiu de piata).   

Cum primiti marfa?

Dupa ce ati vizualizat lista cu modalitatile de plata si detaliile de pe email (daca este cazul, costuri de transport, timp de livrare si alte detalii), puteti confirma comanda dand reply la email-ul primit, avand posibilitatea sa ne comunicati datele de facturare si sa ne scrieti daca apar modificari sau alte cerinte, iar pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic.

Modalitatile de plata disponibile sunt: plata la receptia mărfii (cash sau card, dacă marfa este livrata cu mașinile societatii), transfer bancar cu plata in avans, pe baza de factura proforma sau la sediul firmei, cash sau card.