VOPSEA BAUMIT NANOPORCOLOR COLORATA COD 2 14L

Pret in curs de actualizare!!!!
Puteti adauga produsul in cos, iar pretul produsului va fi actualizat in mesajul de confirmare comanda.
Cantitate


Scan this code! phone_iphone

  • Plata cash sau card la livrare Plata cash sau card la livrare
  • Transport si descarcare asigurat
Transport si descarcare asigurat
  • Suport tehnic dedicat
Suport tehnic dedicat
Vopsea minerală pentru exterior, pe bază de silicaţi. Efectul de autocurăţare al produselor Nanopor este perfecţionat prin fotocataliză, protecţie activă suplimentară ce se activează prin expunerea la lumină şi are efectul de descompunere a particulelor de murdărie organică, care apoi se desprind de faţadă pe timp de ploaie sau vânt, sau în procesul de evaporare a umezelii. Datorită inovaţiei pentru a crea o suprafaţă microstructurală, prin nanocristalini şi aditivi anorganici, se obţine o reducere semnificativă a poluării în comparaţie cu alte tipuri de finisaj.

Compozitie:
Lianţi minerali inovativi, materiale de umplutură minerale, silicaţi, pigmenţi anorganici de culoare şi albi, aditivi minerale şi apă.

Proprietati:
Produs mineral, fără contracţii la uscare, nu formează film, foarte rezistentă la intemperii, permeabilitate ridicată la vapori şi CO2, cea mai rezistenţă la murdărie, incombustibil, fără substanţe chimice dăunătoare sănătăţii şi mediului, cu aplicare uşoară.

Utilizare:
Strat decorativ şi de protecţie pentru faţade, recomandat pentru tencuieli minerale şi organice vechi şi noi, cum ar fi tencuieli, mase de şpaclu şi pe beton. De asemenea, potrivită pentru renovare şi reacoperirea sistemelor de izolare termică. Prin noua tehnologie “Cool Pigments”, acum pot fi aplicate nuanţe închise de tencuială pe sistemele termoizolante pe suprafeţe mari.

Consum: 0,30-0,35 l/m2 la două straturi (amorsare+primul strat de vopsea)


Descarca fisa tehnica

Fisa tehnica

Greutate
14L
Tip
Vopsea de exterior pentru tencuiala

Referinte specifice

Produse care s-ar putea sa-ti placa

Produse recomandate

16 alte produse in aceeasi categorie: