BAUMIT BETON 25 KG

17,00 lei
cu TVA
Cantitate


Scan this code! phone_iphone

  • Plata cash sau card la livrare Plata cash sau card la livrare
  • Transport si descarcare asigurat
Transport si descarcare asigurat
  • Suport tehnic dedicat
Suport tehnic dedicat
Beton uscat, predozat, clasa de rezistenţă C16/20. Se poate utiliza ca beton uscat, mortar uscat şi şapă pentru toate lucrările de betonare ce se realizează în casă şi grădină la elemente de beton nerelevant structurale, pentru reparaţia şi reabilitarea elementelor de beton nestructurale.

Compozitie:
Ciment, agregate, aditivi.

Proprietati:
Baumit Beton este rezistent la îngheţ şi adecvat pentru toate lucrările de betonare lucrări de reparaţii, atât pe secţiuni mici, cât şi mari la exterior şi interior

Utilizare:
Pentru toate lucrările de betonare în casă şi gradină, fundaţii pentru garaje şi magazii,pentru realizarea betoanelor ciclopiene, a lucrărilor de zidărie în grădini, pentru realizarea buiandrugilor la uşi şi ferestre, trepte, stâlpi şi coloane ornamentale. Se poate turna în diverse cofraje. Pentru fixarea echipamentelor de joacă pentru copii, a stâlpilor de gard a elementelor de semnalizare a balustradelor, stâlpilor de iluminat ornamentali şi a elementelor prefabricate decorative. Pentru realizarea aleilor şi a drumurilor de acces, pentru montarea bordurilor, pietrelor şi dalelor de pavaj. Se poate utiliza pentru realizarea betonului (şapei) de pantă la balcoane şi terase cât şi a pardoselilor pe strat de separaţie la garaje şi subsoluri. Material de umplutură fără cofraje.

Descarca fisa tehnica

9007767529134

Fisa tehnica

Greutate
25 KG

Referinte specifice

Produse care s-ar putea sa-ti placa

Produse recomandate

5 alte produse in aceeasi categorie: